Aluminiumkonstruktioner Glasfasader

Aluminium konstruktioner från ALUPROF tillåter att konstruera mycket stora glasningar som hela fasader samt fönster, dörrar, vikdörrar och skjutpartier. Avsedda för moderna enfamiljhus och större investeringar.


mer

Aluminium fönster och dörrar från Aluprof

Aluminiumfönster avsedda för moderna enfamiljhus och större investeringar. Systemet gör det möjligt att inom glasning använda specialglas: energisnåla, akustiska, inbrottsskyddade och andra.


mer

Hörnfönster och hörndörr

Konstruktionsprofiler finns inte i hörn Två glasskivor som limmats ihop med svartlimm i ett hörn ser ut som en linje och framhäver hörnets karaktär Glasytor kan delas med poster vilket gör att fönstren i DA-90 Thermo system kan monteras så att bågarna öppnas på olika sätt U-värde för referenskonstruktion (2460 mm x 1230 mm): 0,80 W/m2K Glasningsområde: 32 till 72 mm Isoleringsinsats i mittenkammare DA-90 Thermo 90° HÖRNFÖNSTER

Aluminium skjutpartier och skjutdörrar.

Skjutdörrsystem med hög funktionalitet. Byggmöjligheter gör det möjligt att tillverka stora inglasningar. Inbäddning av ramen i golvet eliminerar en tillgjord tröskel. Lösningen passar perfekt för ouppvärmda rum, inglasade terrasser och verandor, restauranger och där det finns höjdbegränsningar i strukturen.


mer