Rullgardiner, persienner, myggnät

Rullgardiner, persienner, myggnät

Rullgardiner är praktiska och estetiska solskydd som monteras inomhus och som skyddar mot insyn samt höjer estetiken i varje interiör.

Ett mycket stort ubud av rullgardiner, olika konstruktionsmöjligheter, och även flera monteringsvarianter gör att både färger och modeller av rullgardiner kan perfekt anpassas till alla hushål.

Rullgardinssystemet med kassett lyfts och sänks tyget genom upprullning på rulle som är gömd i en estetisk kassett. Rullgardinens tyg löper i styrskenor och sluter tätt mot fönsterramen vilket möjliggör hel mörkläggning av rummet.

Frihängande rullgardinssystem lyfts och sänks tyget genom upprullning på rulle med hjälp av kulkedja. Frihängande rullgardiner mörklägger inte rummet helt, eftersom rullgardinen inte sluter tätt mot väggen eller till fönstret. Lite ljus kan slinka in på sidorna

Myggnät för fönster kan användas från tidig vår till hösten. Insektsnätet monteras på fönsterkarmen med vridbara fästen. Ramarna är tillverkade av aluminiumprofil i två utfäranden: med „fena” som sluter tätt mot fönsterramen och utan „fena”, med en ficka för borsttätning. Det andra modelen används när fönster är helt inbyggd. Systemet fungerar med de flesta fönsterprofiler. För montering erbjuds fästen i fem storlekar. På hösten kan insektsnätet tas bort, rengöras och lagras för nästa säsong för att förlänga dess livslängd. 

http://dako.eu/WP/se/textila-rullgardiner/

http://dako.eu/WP/se/horisontella-persienner

http://dako.eu/WP/se/insektsnat/