Vi säljer energisnåla fönster av PVC, Trä och Aluminium.

Varan fönsterläverantor är på den nordiska marknaden en av de ledande tillverkarna av energisnåla fönster och dörrar. Sedan många år tillbaka har de tillverkat produkter med högsta kvalitet av pvc, trä och aluminium.

Fabriken förbättrar ständigt det vi erbjuder och håller ett stabilt ökningsindex. För denna framgång har de arbetat under många år genom att ständigt utveckla fabrikens potential, och tack vare detta kan de idag erbjuda våra kunder produkter av högsta standard. 

Det är många faktorer som påverkar kvaliteten i våra produkter även om den viktigaste faktorn är den stora basen för tillverkning som är utrustad med den senaste generationens CNC maskinpark och här finns även kvalificerad, erfaren personal.                                                                               

De erbjuder sina kunder ett brett utbud av produkter av PVC, trä, aluminium, vilka uppfyller de högsta anspråk vad gäller kvalitets- och estetiskt utförande.                                                                                                                                           

De strävar efter att deras produkter skall ge kunderna en god uppfattning och att de blir belåtna med vad de köper. Efter ett antal år har vi sett att en sådan inställning ger påtaglig, mätbar nytta i form av en allt större skara användare inom- och utomlands.

https://dako.eu/se/pvc-fonster/#dpq-82ws

https://dako.eu/se/aluminiumfonster/#da-90-thermo

https://dako.eu/se/trafonster-78/#dda78