PVC fönster och altandörr-tåliga och underhållsfria fönster.

Vill du slippa skrapa och måla så är underhållsfria PVC fönster och dörr ett bra alternativ.

PVC fönster är nu de med störst intresse och ökar mest i försäljning på den Svenska marknaden. Prisvärdheten på dessa fönster har skapat en starkt växande marknad där kunden själv kan mått och formbeställa sina fönster enligt egna behov utan extra kostnad.

Priset kan vara upp till 30% billigare jämfört med träfönster där den förenklade tillverkningen ger en kraftig reducerad produktionskostnad. Materialet i PVC fönster är armerad komposit och är mycket UV-beständigt och håller färgen utan allt för stort underhåll.

Vi rekommenderar att innan ett slutgiltigt beslut att köpa PVC krävde från en tillförlitlig leverantör och fullständig information om den klass och kvalitet fönstren. Bristen på lämpliga intyg betyder att fönstret profiler är tillverkade av klass "B" och därför mycket lägre kvalitet. Kom ihåg! Detta är det enda sättet att skydda mot obehörigt köp av bostäder användningsområden i byggandet av PVC ,du kanske upptäcker att den annonserade fönstret företaget känt för överlägsen pris visar sig vara "super-slarviga", som trots "super varumärke" inte kommer att uppfylla grundläggande normer.

Alla serier av våra fönster är resultatet av ett fruktbart samarbete av ledande företag som DAKO, Veka, Winkhaus och Pinklington.

Bra fönster måste isoleras så att huset var mysigt, både under den största värmeböljor och kyla. Vårt företag har inte heller glömt denna viktiga beståndsdel, som har en stor inverkan på värmeförlust och bekvämlighet invånare.

För detta ändamål använder vi glas paketen ClimaPlusUltra U = 0,5 som översätts till 4 gånger bättre värmeisolerande egenskaper av de lösningar som vanligen används på marknaden. Våra moderna fönster redan i basversionen har en särskild stålförstärkning i hela konstruktionen. Detta är den viktigaste faktor för att säkerställa långsiktig och pålitlig drift av fönster.

Fördelarna med PVC-fönster

+ 3-glas super energi

+ Minimalt underhåll

+ Lång livslängd ( mer en 30 år )

+ Energismarta och täta fönster.

+ Standardglas med ett lågt U-värde på 0,6 W/m 2 K.

+ Miljömässiga och konkurrenskraftiga.

+ Säker konstruktion med säkerhetsbeslag.

+ Två elle tre tätningslister i EPDM-åldersbeständiga.

+ Handtag, standard vita eller aluminium

+ Mikroventilation inbyggd i våra öppningsbara fönster.