Ett tryggare fönsterbyte, så fungerar det !

Vi genomför fönsterbyten på dina villkor i ett profesionellt sätt. BDF Service är en helhetsleverantör när du vill byta fönster och dörrar. Vi har ett stort utbud med många valmöjligheter och vi tar ett helhetsansvar för hela fönsterbytet. Vi gör det enkelt för dig att byta fönster och dörrar.

Det gör vi genom att ta hand om allting kring fönsterbytet, från planering till montering och avstädning. För oss är helhet detsamma som enkelhet. Därför ingår snickaren i det fasta priset när du väljer att köpa dina fönster och dörrar från oss. Arbetet blir smidigt utfört och du behöver inte fokusera på detaljer. 

Fönsterbyte i fyra enkla steg:

1. Fönstermätning

Alla fönsterbyten påbörjas med en fönstermätning och val av produkter. När det är klart får du ett fast pris där allt ingår på hela fönsterbytet. 

2. Kontrollmätning

Efter beställningen kommer vi hem till dig och kontrollmäter alla mått. Alla produkterna specialtillverkas för att passa ditt hem på bästa sätt. 

3. Leverans och montering

Dina fönster skickas till oss direkt från våra leverantors fabriker. Våra snickare plockar ut dina gamla fönster och monterar därefter in de nya. Monteringen avslutas med lister, foder och plåtarbeten. 

4. Slutkontroll

Efter fönsterbytet genomförs en slutkontroll. Tillsammans med dig går vi genom fönsterbytet och funktionen på dina nya fönster och efter slutkontroll betalar du och vi lämnar garanti på både fönster och montering.

Att lyckas med fönsterbytet beror på vilka fönster man väljer och problemfrit installation med garanti service.Så kan vi hjälpa dig

Hur vi kan erbjuda fönsterbytet till dig beror på var du bor, ange ditt postnummer eller din postort för att se hur vi kan leverera ett fönsterbyte till just dig:

För fönsterbyte och dörrbyte kontakta oss på BDF Service i Arbog